Wie zijn wij?


Deze website maakt deel uit van het Financieel Warenhuis, een onafhankelijk financieel vergelijker in kredieten, hypotheken en assurantiŽn.

Het Financieel Warenhuis bemiddelt in hypotheken en kredieten die alleen via internet aangeboden worden. Door deze werkwijze blijven onze kosten heel laag.
Dagelijkse controleren onze medewerkers voor u de meest scherpe leningen en hypotheken bij elke bank of kredietverstrekker.

Waarom Het Financieel Warenhuis?
Doordat wij enerzijds zorgen voor de meest scherpe rentes en anderzijds een prima service verleent zijn hierdoor zijn al vele klanten u voor gegaan.

Onze voordelen?

  • Rentevoordeel: U hoeft niet te betalen voor dure kantoorgebouwen want..
  • Wij werken uitsluitend via internet, hierdoor blijven onze kosten zeer laag en uiteindelijk kan dat u enkele honderden euroís voordeel geven per jaar.
  • Het Financieel Warenhuis zorgt er een uitstekende service en heeft klanttevredenheid zeer hoog in het vaandel staan.
  • Snelheid: Wij streven er ernaar om elke aanvraag direct te behandelen. Wij zorgen ervoor dat binnen 1 werkdag uw aanvraag wordt behandeld.
  • Onafhankelijk: wij werken samen met verschillende banken en kredietverstrekkers. Het voordeel hiervan is dat u de prijzen kunt vergelijken van de meeste partijen.

Hoe onafhankelijk zijn wij?
Het Financieel Warenhuis verstrekt actuele gegevens over vrijwel alle financiŽle producten en diensten van financiŽle instellingen in Nederland.

Aanbieders van financiŽle producten hebben geen enkele zeggenschap over de activiteiten van Het Financieel Warenhuis en over de getoonde informatie op onze websites.

Hoe staat het Financieel Warenhuis bij de AFM geregistreerd?
Het Financieel Warenhuis staat als bemiddelaar geregistreerd bij de Autoriteit FinanciŽle Markten (AFM) op grond van de Wet op het financieel toezicht (Wft). (Wfd-nummer: 121017966)

Inkomsten

Het vergelijken van de kredieten en het vrijblijvend opvragen van offertes is voor consumenten en bedrijven gratis. U kunt bij ons diverse kredieten online afsluiten via deze website.

Wij verkrijgen onze inkomsten uit het doorsturen van de offertes en de aanvragen om zodoende de goedkoopste kredieten en de goedkoopste hypotheek voor u af te sluiten.

Maximale hypotheek

Burgelijke staat
Woonsituatie
Netto maandhuur
Netto inkomen
(per maand)

leningen lening financieel advies krediet financien kredietverstrekker financieel vergelijker vergelijken van de kredieten geld lenen financieel warenhuis bedrijfsinfo

disclaimer - privacy statement - links - (c) copyright 2008 - 2018, www.hypotheekrentecentrum.nl - alle rechten voorbehouden.